Pembe lahana turşusunu yapmaya karar verdim ama bu süreçte dikkat etmem gereken en önemli noktalar neler? Mesela, fermentasyon süresi tam olarak ne kadar olmalı ve bu süre zarfında ortam sıcaklığına dikkat etmeli miyim? Ayrıca, eklemek istediğim baharatlar varsa, bu aşamada hangilerini tercih etmeliyim? Herkesin bu kadar faydalı bir gıdayı evde yapabilmesi için önerileriniz var mı?
Pembe lahana turşusunu yapmaya karar verdim ama bu süreçte dikkat etmem gereken en önemli noktalar neler? Mesela, fermentasyon süresi tam olarak ne kadar olmalı ve bu süre zarfında ortam sıcaklığına dikkat etmeli miyim? Ayrıca, eklemek istediğim baharatlar varsa, bu aşamada hangilerini tercih etmeliyim? Herkesin bu kadar faydalı bir gıdayı evde yapabilmesi için önerileriniz var mı?
Cevap yaz