Karışık lahana turşusunu hazırlamak için gereken malzemeleri görünce aklıma hemen hangi sebzeleri kullanacağım geldi. Havuç ve soğan dışında başka hangi sebzeleri eklemenin lezzeti artıracağını merak ediyorum. Ayrıca, tuzlama aşamasında sebzelerin ne kadar süre bekletilmesi gerektiği konusunda bir deneyiminiz var mı? Turşunun olgunlaşma sürecinde karanlık bir yerde bekletmenin yanı sıra güneşli bir yerde bekletmenin avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Karışık lahana turşusunu hazırlamak için gereken malzemeleri görünce aklıma hemen hangi sebzeleri kullanacağım geldi. Havuç ve soğan dışında başka hangi sebzeleri eklemenin lezzeti artıracağını merak ediyorum. Ayrıca, tuzlama aşamasında sebzelerin ne kadar süre bekletilmesi gerektiği konusunda bir deneyiminiz var mı? Turşunun olgunlaşma sürecinde karanlık bir yerde bekletmenin yanı sıra güneşli bir yerde bekletmenin avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz