Salatalık ve lahana turşusu hazırlamak gerçekten çok keyifli bir süreç. Taze sebzelerin değerlendirilmesi ve probiyotik özellikler kazanması açısından harika bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Bu tarifte malzemelerin tazeliğine dikkat edilmesi gerektiği vurgulanmış, bu bence çok önemli bir detay. Kendi turşumu yaparken, salatalıkları dilimlemek mi yoksa bütün olarak kullanmak mı daha iyi olur diye düşünmüştüm. Senin deneyimlerin var mı bu konuda? Ayrıca, fermentasyon sürecinin tadına bakarak asidite seviyesini kontrol etmenin ne kadar önemli olduğu da çok dikkat çekici. Bu süreci nasıl yönettiğini merak ediyorum. Buzdolabında saklamak da lezzetini korumak için iyi bir fikir gibi görünüyor. Senin turşuların genellikle ne kadar dayanıyor?
Salatalık ve lahana turşusu hazırlamak gerçekten çok keyifli bir süreç. Taze sebzelerin değerlendirilmesi ve probiyotik özellikler kazanması açısından harika bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Bu tarifte malzemelerin tazeliğine dikkat edilmesi gerektiği vurgulanmış, bu bence çok önemli bir detay. Kendi turşumu yaparken, salatalıkları dilimlemek mi yoksa bütün olarak kullanmak mı daha iyi olur diye düşünmüştüm. Senin deneyimlerin var mı bu konuda? Ayrıca, fermentasyon sürecinin tadına bakarak asidite seviyesini kontrol etmenin ne kadar önemli olduğu da çok dikkat çekici. Bu süreci nasıl yönettiğini merak ediyorum. Buzdolabında saklamak da lezzetini korumak için iyi bir fikir gibi görünüyor. Senin turşuların genellikle ne kadar dayanıyor?
Cevap yaz