Lahana turşusu hazırlamak için hazır turşu suyu kullanmanın ne kadar pratik olduğunu düşünüyor musunuz? Özellikle hazırlık süresinin kısalması ve lezzetin tutarlılığı açısından büyük bir avantaj sağlıyor gibi görünüyor. Peki, bu süreçte dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar sizce nedir? Fermentasyon sürecinin kontrolü ve ortam sıcaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendi turşunuzu yapmanın tadı ve kalitesi konusunda bir deneyiminiz var mı?
Lahana turşusu hazırlamak için hazır turşu suyu kullanmanın ne kadar pratik olduğunu düşünüyor musunuz? Özellikle hazırlık süresinin kısalması ve lezzetin tutarlılığı açısından büyük bir avantaj sağlıyor gibi görünüyor. Peki, bu süreçte dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar sizce nedir? Fermentasyon sürecinin kontrolü ve ortam sıcaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendi turşunuzu yapmanın tadı ve kalitesi konusunda bir deneyiminiz var mı?
Cevap yaz