Kara lahana turşusunu hazırlamak oldukça pratik görünüyor! Özellikle malzemelerin basitliği ve herkesin evinde kolayca bulunabilir olması, bu tarifi denemek için harika bir sebep. Lahanaların tuzla ovulması ve bekletilmesi süreci, lezzetinin gelişmesi açısından önemli bir adım gibi duruyor. Fermentasyon süresinin 1-2 hafta olması da, sabırlı olmayı gerektiriyor. Ancak bu bekleyişin sonunda elde edilecek sağlıklı ve lezzetli bir turşunun hayali bile insanı motive ediyor. Siz bu tarifte en çok hangi malzeme ile oynamayı düşünüyorsunuz?
Kara lahana turşusunu hazırlamak oldukça pratik görünüyor! Özellikle malzemelerin basitliği ve herkesin evinde kolayca bulunabilir olması, bu tarifi denemek için harika bir sebep. Lahanaların tuzla ovulması ve bekletilmesi süreci, lezzetinin gelişmesi açısından önemli bir adım gibi duruyor. Fermentasyon süresinin 1-2 hafta olması da, sabırlı olmayı gerektiriyor. Ancak bu bekleyişin sonunda elde edilecek sağlıklı ve lezzetli bir turşunun hayali bile insanı motive ediyor. Siz bu tarifte en çok hangi malzeme ile oynamayı düşünüyorsunuz?
Cevap yaz