Kara lahana yaprağının haşlanma süresi hakkında verilen bilgiler çok faydalı. Peki, kalın yapraklar için 7-10 dakika haşlama süresi yeterli mi, yoksa bazı durumlarda daha uzun süre haşlamak gerekebilir mi? Ayrıca, haşlama sonrası soğuk su ile durulamanın gerçekten besin değerlerini korumada etkili olduğunu düşünüyor musun? Bu konuda deneyimlerin var mı?
Kara lahana yaprağının haşlanma süresi hakkında verilen bilgiler çok faydalı. Peki, kalın yapraklar için 7-10 dakika haşlama süresi yeterli mi, yoksa bazı durumlarda daha uzun süre haşlamak gerekebilir mi? Ayrıca, haşlama sonrası soğuk su ile durulamanın gerçekten besin değerlerini korumada etkili olduğunu düşünüyor musun? Bu konuda deneyimlerin var mı?
Cevap yaz