Gerçekten sirkesiz limonlu lahana turşusu yaparken hangi aşamalara dikkat etmemiz gerekiyor? Lahanayı hazırlarken dış yaprakları temizlerken herhangi bir püf noktası var mı? Ayrıca limon suyunu sıkarken ne kadar kullanmalıyız ki turşunun tadı dengeli olsun? Sarımsak ve acı biber eklemek lezzeti nasıl etkiliyor, sizce? Bekleme süresi boyunca turşunun tadı nasıl değişiyor? Bu turşunun besin değerlerinin sağlığımıza katkıları hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?
Gerçekten sirkesiz limonlu lahana turşusu yaparken hangi aşamalara dikkat etmemiz gerekiyor? Lahanayı hazırlarken dış yaprakları temizlerken herhangi bir püf noktası var mı? Ayrıca limon suyunu sıkarken ne kadar kullanmalıyız ki turşunun tadı dengeli olsun? Sarımsak ve acı biber eklemek lezzeti nasıl etkiliyor, sizce? Bekleme süresi boyunca turşunun tadı nasıl değişiyor? Bu turşunun besin değerlerinin sağlığımıza katkıları hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?
Cevap yaz