Kırmızı lahana turşusu yapma sürecini okuduktan sonra, bu kadar basit ve sağlıklı bir lezzet elde edebileceğimi düşünmek beni heyecanlandırdı. Malzemelerin yanı sıra, lahana turşusunun fermente olması için beklemesi gerektiği kısmı da çok ilginç. Fermentasyon süreci boyunca hangi değişikliklerin olacağını merak ediyorum. Sizce, bu turşunun lezzeti nasıl bir şey olacak? Farklı baharatlar eklemek, tadını gerçekten etkiler mi? Özellikle sarımsak ve defne yaprağı eklemeyi düşünmek harika bir fikir gibi görünüyor. Ayrıca, turşunun renkli görünümü sofralarımıza ne kadar güzel bir estetik katacak! Bu tarifin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum; ya siz?
Kırmızı lahana turşusu yapma sürecini okuduktan sonra, bu kadar basit ve sağlıklı bir lezzet elde edebileceğimi düşünmek beni heyecanlandırdı. Malzemelerin yanı sıra, lahana turşusunun fermente olması için beklemesi gerektiği kısmı da çok ilginç. Fermentasyon süreci boyunca hangi değişikliklerin olacağını merak ediyorum. Sizce, bu turşunun lezzeti nasıl bir şey olacak? Farklı baharatlar eklemek, tadını gerçekten etkiler mi? Özellikle sarımsak ve defne yaprağı eklemeyi düşünmek harika bir fikir gibi görünüyor. Ayrıca, turşunun renkli görünümü sofralarımıza ne kadar güzel bir estetik katacak! Bu tarifin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum; ya siz?
Cevap yaz