Lahana yemekleri yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle lahana sarması tarifini okuduktan sonra, iç harcını nasıl hazırlayacağım konusunda kafamda bir sürü soru var. Kıyma ile pirinci karıştırırken hangi baharatları kullanmalıyım? Ayrıca, lahana yapraklarını kaynar suya attıktan sonra ne kadar bekletmeliyim? Diğer yandan, lahana çorbası da oldukça iştah açıcı görünüyor. Sebzeleri kavururken ne kadar zeytinyağı kullanmak yeterli olur? Bu tariflerin hepsini denemek için sabırsızlanıyorum, özellikle de lahana salatasına ekleyeceğim sosun lezzeti nasıl olacak merak ediyorum. Acaba bu tariflerle sağlıklı bir menü oluşturmak mümkün mü?
Lahana yemekleri yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle lahana sarması tarifini okuduktan sonra, iç harcını nasıl hazırlayacağım konusunda kafamda bir sürü soru var. Kıyma ile pirinci karıştırırken hangi baharatları kullanmalıyım? Ayrıca, lahana yapraklarını kaynar suya attıktan sonra ne kadar bekletmeliyim? Diğer yandan, lahana çorbası da oldukça iştah açıcı görünüyor. Sebzeleri kavururken ne kadar zeytinyağı kullanmak yeterli olur? Bu tariflerin hepsini denemek için sabırsızlanıyorum, özellikle de lahana salatasına ekleyeceğim sosun lezzeti nasıl olacak merak ediyorum. Acaba bu tariflerle sağlıklı bir menü oluşturmak mümkün mü?
Cevap yaz