Kara lahana haşlaması yaparken hangi aşamalardan geçmek gerekiyor? Özellikle haşlama süresinin lahanaların büyüklüğüne göre değiştiği belirtilmiş. Bu durumda, lahananın tazeliği ve boyutuna göre ayarlama yapmak mı gerekiyor? Ayrıca, soğan ve sarımsak eklerken ne kadar süre sonra eklemek daha iyi olur? Bu malzemeler, lezzeti gerçekten artırıyor mu?
Kara lahana haşlaması yaparken hangi aşamalardan geçmek gerekiyor? Özellikle haşlama süresinin lahanaların büyüklüğüne göre değiştiği belirtilmiş. Bu durumda, lahananın tazeliği ve boyutuna göre ayarlama yapmak mı gerekiyor? Ayrıca, soğan ve sarımsak eklerken ne kadar süre sonra eklemek daha iyi olur? Bu malzemeler, lezzeti gerçekten artırıyor mu?
Cevap yaz