Etsiz lahana sarma tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Lahana yapraklarını kaynar suya koyarak yumuşatmak ve iç harcını hazırlamak ne kadar kolay görünüyor! Özellikle zeytinyağı ile birlikte soğanı kavurduktan sonra pirinç ekleyip salçaların ilavesiyle hazırlanan iç harcı, mutlaka denemeye değer. Ayrıca, yoğurt ve limon dilimleriyle servis etme önerisi de harika. Peki, siz bu tarife ek olarak başka hangi sebzeleri kullanmayı düşünürdünüz?
Etsiz lahana sarma tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Lahana yapraklarını kaynar suya koyarak yumuşatmak ve iç harcını hazırlamak ne kadar kolay görünüyor! Özellikle zeytinyağı ile birlikte soğanı kavurduktan sonra pirinç ekleyip salçaların ilavesiyle hazırlanan iç harcı, mutlaka denemeye değer. Ayrıca, yoğurt ve limon dilimleriyle servis etme önerisi de harika. Peki, siz bu tarife ek olarak başka hangi sebzeleri kullanmayı düşünürdünüz?
Cevap yaz