Beyaz lahana kesiminde dikkat edilmesi gerekenler gerçekten önemli. Özellikle yarım kesme yöntemini denemek çok pratik görünüyor. Lahanayı ikiye kesip sonra tekrar bölmek, gerçekten hız kazandırıyor mu? Ayrıca, tuzlu suda bekletmenin lahananın gevrekliğini artırdığına dair deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ben de bu yöntemi kullanmayı düşünüyorum. Kesim sırasında bıçağı nasıl tutmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Parmakların güvenliği her zaman öncelikli olmalı. Bu ipuçları ile beyaz lahana hazırlamak daha keyifli hale geliyor gibi görünüyor.
Beyaz lahana kesiminde dikkat edilmesi gerekenler gerçekten önemli. Özellikle yarım kesme yöntemini denemek çok pratik görünüyor. Lahanayı ikiye kesip sonra tekrar bölmek, gerçekten hız kazandırıyor mu? Ayrıca, tuzlu suda bekletmenin lahananın gevrekliğini artırdığına dair deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ben de bu yöntemi kullanmayı düşünüyorum. Kesim sırasında bıçağı nasıl tutmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Parmakların güvenliği her zaman öncelikli olmalı. Bu ipuçları ile beyaz lahana hazırlamak daha keyifli hale geliyor gibi görünüyor.
Cevap yaz