Yeşil lahana sarması yapmayı hiç denediniz mi? Tarifteki adımları takip etmek oldukça kolay görünüyor. Özellikle lahanaların haşlanma süresi ve iç harcın hazırlanması çok önemliymiş. Sarmaları sarmadan önce harcın soğumasını beklemek gerektiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, pişirme sırasında bir tabak yerleştirmenin sarmaların daha iyi pişmesini sağladığı bilgisi ilginç. Yanında yoğurt ya da limon ile servis etmek, kesinlikle lezzeti artırır. Sizce vegan seçenekler için nohut veya mercimek kullanmak nasıl olur? Afiyet olsun!
Yeşil lahana sarması yapmayı hiç denediniz mi? Tarifteki adımları takip etmek oldukça kolay görünüyor. Özellikle lahanaların haşlanma süresi ve iç harcın hazırlanması çok önemliymiş. Sarmaları sarmadan önce harcın soğumasını beklemek gerektiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, pişirme sırasında bir tabak yerleştirmenin sarmaların daha iyi pişmesini sağladığı bilgisi ilginç. Yanında yoğurt ya da limon ile servis etmek, kesinlikle lezzeti artırır. Sizce vegan seçenekler için nohut veya mercimek kullanmak nasıl olur? Afiyet olsun!
Cevap yaz