Lahana yaprağının süt arttırma konusunda faydalı olabileceği söyleniyor, ancak bu konuda yeterince veri var mı? Özellikle hormon dengeleme ve iltihap azaltıcı özellikleri ile süt üretimine katkı sağladığı belirtiliyor. Ancak, bu etkilerin ne kadar geçerli olduğunu belirlemek için daha fazla bilimsel araştırmaya ihtiyaç var değil mi? Ayrıca, lahana yaprağını nasıl tüketmek gerektiği de önemli bir nokta. Çorbalara eklenmesi, salatalarda çiğ olarak kullanılması ya da smoothie'lerde yer alması gibi yöntemler, besin değerlerini korumak için iyi seçenekler gibi görünüyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Lahana yaprağının süt arttırma konusunda faydalı olabileceği söyleniyor, ancak bu konuda yeterince veri var mı? Özellikle hormon dengeleme ve iltihap azaltıcı özellikleri ile süt üretimine katkı sağladığı belirtiliyor. Ancak, bu etkilerin ne kadar geçerli olduğunu belirlemek için daha fazla bilimsel araştırmaya ihtiyaç var değil mi? Ayrıca, lahana yaprağını nasıl tüketmek gerektiği de önemli bir nokta. Çorbalara eklenmesi, salatalarda çiğ olarak kullanılması ya da smoothie'lerde yer alması gibi yöntemler, besin değerlerini korumak için iyi seçenekler gibi görünüyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz