Lahana sarması yaparken en çok zorlandığınız kısım hangisi? Malzemeleri hazırlamak mı, yoksa sarma işlemi mi? Ben her iki aşamada da biraz zorlanıyorum, özellikle yaprakları sarmak dikkat gerektiriyor. Ayrıca, iç harcı hazırlarken baharatları nasıl ayarladığınız konusunda bir ipucu verebilir misiniz? Farklı malzemeler eklemek gerçekten lezzeti artırıyor gibi görünüyor.
Lahana sarması yaparken en çok zorlandığınız kısım hangisi? Malzemeleri hazırlamak mı, yoksa sarma işlemi mi? Ben her iki aşamada da biraz zorlanıyorum, özellikle yaprakları sarmak dikkat gerektiriyor. Ayrıca, iç harcı hazırlarken baharatları nasıl ayarladığınız konusunda bir ipucu verebilir misiniz? Farklı malzemeler eklemek gerçekten lezzeti artırıyor gibi görünüyor.
Cevap yaz