Kara lahana muhafazası ile ilgili yazılanları okurken, gerçekten de bu sebzenin besin değerini korumak için nelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ettim. Özellikle buğulama yöntemiyle besin değerlerinin korunması bana çok ilginç geldi. Acaba bu yöntemi uygularken dikkat etmemiz gereken özel bir nokta var mı? Ayrıca, dondurma yöntemiyle saklarken lahananın lezzetinde bir değişiklik oluyor mu? Uzun süre saklamak için en ideal süre ne kadar? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kara lahana muhafazası ile ilgili yazılanları okurken, gerçekten de bu sebzenin besin değerini korumak için nelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ettim. Özellikle buğulama yöntemiyle besin değerlerinin korunması bana çok ilginç geldi. Acaba bu yöntemi uygularken dikkat etmemiz gereken özel bir nokta var mı? Ayrıca, dondurma yöntemiyle saklarken lahananın lezzetinde bir değişiklik oluyor mu? Uzun süre saklamak için en ideal süre ne kadar? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz