Havuç ve lahana turşusunu hazırlamak oldukça pratik görünüyor! Lahanayı tuz ile harmanlayarak suyunu salmasını sağlamak, gerçekten önemli bir adım mı? Ayrıca, kaynayan tuzlu su karışımını sebzelerin üzerine dökmek, turşunun lezzetini artırıyor mu? Bekleme süresi açısından 1-2 hafta yeterli mi yoksa daha uzun bekletince daha mı lezzetli oluyor? Turşunun besin değerleri hakkında bilgilendirmeniz de çok faydalı. Kendi denemelerimde farklı baharatlar ekleyerek tadını zenginleştirmeyi düşünüyorum. Deneyimleriniz var mı?
Havuç ve lahana turşusunu hazırlamak oldukça pratik görünüyor! Lahanayı tuz ile harmanlayarak suyunu salmasını sağlamak, gerçekten önemli bir adım mı? Ayrıca, kaynayan tuzlu su karışımını sebzelerin üzerine dökmek, turşunun lezzetini artırıyor mu? Bekleme süresi açısından 1-2 hafta yeterli mi yoksa daha uzun bekletince daha mı lezzetli oluyor? Turşunun besin değerleri hakkında bilgilendirmeniz de çok faydalı. Kendi denemelerimde farklı baharatlar ekleyerek tadını zenginleştirmeyi düşünüyorum. Deneyimleriniz var mı?
Cevap yaz