Etli karalahana sarması tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girip denemek istedim! Karalahanaların haşlanması ve iç harcın hazırlanması aşamaları oldukça pratik görünüyor. Özellikle yoğurt ve pilav ile servis edilmesi fikri çok cazip, bu yemeği yaparken yanına turşu da eklemeyi düşünüyorum. Sizce karalahana sarması yaparken farklı baharatlar kullanmak lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun mu pişirmeliyim?
Etli karalahana sarması tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girip denemek istedim! Karalahanaların haşlanması ve iç harcın hazırlanması aşamaları oldukça pratik görünüyor. Özellikle yoğurt ve pilav ile servis edilmesi fikri çok cazip, bu yemeği yaparken yanına turşu da eklemeyi düşünüyorum. Sizce karalahana sarması yaparken farklı baharatlar kullanmak lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun mu pişirmeliyim?
Cevap yaz