Çin lahanası kavurması tarifini okurken aklıma geldi, bu tarifi denedikten sonra nasıl bir tat aldınız? Özellikle baharatları eklerken hangi tatların ön plana çıktığını düşündünüz mü? Ayrıca, yanında pirinç ya da noodle ile servis etmenin lezzet dengesi açısından faydasını gördünüz mü? Bu tür sebze yemeklerini günlük beslenmenizde ne sıklıkla tercih ediyorsunuz?
Çin lahanası kavurması tarifini okurken aklıma geldi, bu tarifi denedikten sonra nasıl bir tat aldınız? Özellikle baharatları eklerken hangi tatların ön plana çıktığını düşündünüz mü? Ayrıca, yanında pirinç ya da noodle ile servis etmenin lezzet dengesi açısından faydasını gördünüz mü? Bu tür sebze yemeklerini günlük beslenmenizde ne sıklıkla tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz