Lahana turşusunu yaparken en çok dikkat etmem gereken şeyler neler? Taze ve sert yapraklı lahana bulmak bu işin en kritik noktası mı? Ayrıca, malzemeler arasında sarımsak ve baharatların kullanımı lezzeti ne kadar etkiliyor? Hazırlık aşamasında tuzlu suyun ne kadar olması gerektiği hakkında bir öneriniz var mı? Fermentasyon sürecinde gazların çıkmasını sağlamak için günlük kontrol yapmak zor mu? Son olarak, turşuyu hangi yemeklerle birlikte servis etmem daha iyi olur?
Lahana turşusunu yaparken en çok dikkat etmem gereken şeyler neler? Taze ve sert yapraklı lahana bulmak bu işin en kritik noktası mı? Ayrıca, malzemeler arasında sarımsak ve baharatların kullanımı lezzeti ne kadar etkiliyor? Hazırlık aşamasında tuzlu suyun ne kadar olması gerektiği hakkında bir öneriniz var mı? Fermentasyon sürecinde gazların çıkmasını sağlamak için günlük kontrol yapmak zor mu? Son olarak, turşuyu hangi yemeklerle birlikte servis etmem daha iyi olur?
Cevap yaz